Choo-Choo

Een weekend op
avontuur naar

Een weekend op
avontuur naar

CC_Turijn_02
Met de trein naar:

Turijn

prijs:
hotel:

Keuze uit 3- & 4-sterren hotels nabij station

Heenreis:

Vertrek: Do, 20.30 u. – Amsterdam
Aankomst: Vr, 13.00 u. – Turijn
Overstappen: Zurich en Milaan

Activiteit

Traditional Traveling Dining

Terugreis:

Vertrek: Zo, 14.50 u. – Turijn
Aankomst: Ma, 09.58 u. – Amsterdam
Overstappen: Milaan en Zürich

Over de stad Turijn

Een van de bekendste steden van Italië, Turijn, is een stad met paleizen en elegante architectuur. Turijn staat bekend om het beroemde automerk Fiat dat hier in 1899 werd opgericht. De stad heeft spraakmakende voetbalteams, Juventus en Torino FC die wereldwijd vele fans aantrekken. Turijn is al eeuwenlang een centrum van de Europese cultuur en biedt nog steeds een scala aan artistieke en culturele attracties. Het eeuwenoude Palazzo Madama en Piazzo San Carlo zijn hier goede voorbeelden van! Maar naast barokke en klassieke kunst is er in Turijn ook veel street art en graffiti te vinden. Het bruisende centrum zit vol terrassen en restaurants waar je het hele weekend in de zon kunt genieten van regionale specialiteiten. Perfect voor een weekendje weg!

Treinreis en hotel

Treinreis: je gaat vanuit Amsterdam CS (Utrecht of Arnhem ook mogelijk) op donderdagavond 20.30 uur met de nachttrein naar Zürich. De ochtend erna stap je over richting Milaan en daar neem je tenslotte de trein naar Turijn, waar je vrijdag rond 13.00 uur aankomt. Tijdens deze reis geniet je van het prachtige uitzicht op de Alpen. Vrijdag- en zaterdagnacht overnacht je in een door ons geselecteerd hotel in de stad. Op zondagmiddag vertrek je rond 14.50 uur uit Turijn voor de terugreis naar Amsterdam. Je gaat eerst naar Milaan en vervolgens stap je in Zürich op de nachttrein naar Amsterdam om 21.00 uur. Je komt aan om 09:58 uur op Amsterdam CS.

Hotel: we hebben voor jou een aantal 3- en 4-sterren hotels geselecteerd, gevestigd in de buurt van het station en voorzien van alle comfort. Tijdens het boekingsproces kun je zelf aangeven welke hotel je wilt en de beschikbaarheid checken. 

Activiteit

Walking Dining met gids: je maakt kennis met de stad en haar (culinaire) geheimen op een bijzondere manier, tijdens een Traditional Traveling Dining, oftewel een traditionele ‘reizende eetervaring’: tijdens een 3 uur durende wandeltocht door de stad, geniet je van een rondleiding (met een lokale gids) vol smaken en verhalen die je de traditie en schoonheid van deze unieke stad zullen onthullen. Deze eet-tour start vanuit het stadscentrum in Piazza Castello, voor het Madama-paleis, en voert langs vier historische traditionele eetgelegenheden van topkwaliteit, waarmee een reizend proeverijmenu wordt samengesteld van voorgerecht tot dessert (incl. water en wijn). Tussen deze smakelijke stops krijg je natuurlijk ook de gelegenheid om met je ervaren gids het stadscentrum van Turijn te ontdekken.
Deze activiteit kun je direct bij onze lokale partner boeken: info@finelife.it. 

Treinreis en hotel:

Treinreis: je gaat vanuit Amsterdam CS (Utrecht of Arnhem ook mogelijk) op donderdagavond 20.30 uur met de nachttrein naar Zürich. De ochtend erna stap je over richting Milaan en daar neem je tenslotte de trein naar Turijn, waar je vrijdag rond 13.00 uur aankomt. Tijdens deze reis geniet je van het prachtige uitzicht op de Alpen. Vrijdag- en zaterdagnacht overnacht je een door ons geselecteerd hotel in de stad. Op zondagmiddag vertrek je rond 14.50 uur uit Turijn voor de terugreis naar Amsterdam. Je gaat eerst naar Milaan en vervolgens stap je in Zürich op de nachttrein naar Amsterdam om 21.00 uur. Je komt aan om 09:58 uur op Amsterdam CS.

Hotel: we hebben voor jou een aantal 3- en 4-sterren hotels geselecteerd, gevestigd in de buurt van het station en voorzien van alle comfort. Tijdens het boekingsproces kun je zelf aangeven welke hotel je wilt en de beschikbaarheid checken.

Activiteit:

Walking Dining met gids: je maakt kennis met de stad en haar (culinaire) geheimen op een bijzondere manier, tijdens een Traditional Traveling Dining, oftewel een traditionele ‘reizende eetervaring’: tijdens een 3 uur durende wandeltocht door de stad, geniet je van een rondleiding (met een lokale gids) vol smaken en ver-halen die je de traditie en schoonheid van deze unieke stad zullen onthullen. Deze eet-tour start vanuit het stadscentrum in Piazza Castello, voor het Madama-paleis, en voert langs vier historische traditionele eetgelegenheden van topkwaliteit, waarmee een reizend proeverijmenu wordt samengesteld van voorgerecht tot dessert (incl. water en wijn). Tussen deze smakelijke stops krijg je natuurlijk ook de gelegenheid om met je ervaren gids het stadscentrum van Turijn te ontdekken.
Deze activiteit kun je direct bij onze lokale partner boeken: info@finelife.it. 

Boek nu