Choo-Choo
Comfortabel reizen

met een prachtig uitzicht
Comfortabel reizen

met een prachtig uitzicht

Reisinformatie

Treinreizen is een fantastische combinatie van avontuur en comfort. Je reist dwars door de mooiste landschappen van Europa, langs prachtige bergen, bossen en rivierdalen. Onderweg geniet je niet alleen van het uitzicht, maar ook van de rust die het geeft om soms juist net iets langer onderweg te zijn – maar dan zonder al het gedoe en de tijdverspilling van inchecken en veiligheidscontroles. Je vertrekt bovendien van een treinstation dichtbij huis, en komt midden in de stad op je bestemming aan: zo kun je je reistijd veel beter benutten, om een boek te lezen of nog wat te werken. Internationale treinen hebben comfortabele stoelen en slaapcoupés, met tafels, draadloos internet, stopcontacten en goede restauratiewagens. Dat maakt treinreizen echt relaxed, zo vliegt de tijd voorbij zonder dat je het door hebt.

JE REIS IS ONDERDEEL VAN JE VAKANTIE

Op de meeste routes stap je één of twee keer over. Geen zorgen: we geven je vooraf alle informatie die je nodig hebt, mocht je een keer een overstap missen, dan kun je met je treinticket gratis mee op de eerstvolgende trein. Je komt dan meestal een uurtje later aan op je bestemming, en krijgt vaak ook financiële compensatie. Dat regelen wij allemaal voor je. Verder is het na een paar uur in de trein meestal geen straf om even de benen te strekken en een luchtje te scheppen. Overstappen zijn bovendien vaak op grote eindstations zoals Basel SBB, Zürich HB, München Hauptbahnof of Milano Centrale. Daar bruist het van activiteit, en is ook ’s avonds laat altijd wel iets te eten of te drinken te krijgen. Bovendien kun je ook tijdens een korte overstap iets meepikken van de culinaire specialiteiten onderweg. Zo begint je vakantie al op het moment dat je instapt.

Choo-Choo is aangesloten bij Garantiefonds Stichting GGTO onder het nummer 1745.
De Garantiefonds is van toepassing op alle door Choo-Choo verkochte reizen bestaande uit minimaal twee onderdelen (d.w.z. treinticket + autohuur, of treinticket + hotel, of autohuur + hotel).
De Stichting GGTO staat er voor garant dat jij het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór jouw vertrek maar ook tijdens jouw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jouw verblijf jouw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier geen zorg meer voor kan dragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 7,50 euro per persoon per boeking in rekening gebracht aan de consument.
Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Boek nu