Een weekend op
avontuur naar

Een weekend op
avontuur naar

CC_Parijs_01
Met de trein naar:

Parijs

prijs:
hotel:

Keuze uit 3- & 4-sterren hotels nabij station

Heenreis:

Vertrek: Vr, 8.15 u. – Amsterdam
Aankomst: Vr, 11.35 u. – Parijs
Overstappen: GEEN

Activiteit

Chocolade en Patisserie Tour

Terugreis:

Vertrek: Zo, 17.25 u. – Parijs
Aankomst: Zo, 20.44 u. – Amsterdam
Overstappen: GEEN

Over de stad Parijs

In Parijs kom je aan op het grandioze Gare du Nord in het 10e arrondissement. Parijs staat bekend om vele aspecten. Zo is ze de stad van de liefde, de stad van de mode, de stad van de kunst! De Eiffeltoren en Arc de Triomphe zijn bekende symbolen van de wereldstad, maar ook het Louvre met haar beroemde kunstwerken en de Notre-Dame zijn bekende historische monumenten die jaarlijks mensen van over de hele wereld trekken. Parijs is een prachtige stad om te ontdekken tijdens een weekendje weg. Er is hier zoveel te zien qua kunst en cultuur, dat je bijna de lekkere wijn en vele bakkerijen zou vergeten! Parijs is perfecte stad om in rond te dwalen, van boekwinkeltjes naar cafés en op mooie avondwandelingen langs de Seine.

CC_Parijs_02

Treinreis en hotel

Treinreis: je gaat vanuit Amsterdam CS op vrijdagochtend 8.15 uur met de trein naar Parijs Gare du Nord en je komt daar aan om 11.35 uur. Meteen klaar om de stad te verkennen! Vrijdag- en zaterdagnacht overnacht je in een door ons geselecteerd hotel in de stad. Op zondagmiddag vertrek je om 17.25 uur uit Parijs voor de terugreis naar Amsterdam. Je bent al om 20.44 weer in Amsterdam. Er zijn ook andere treinopties qua tijdstippen, je kunt altijd je voorkeur aangeven tijdens het boeken.

Hotel: we hebben voor jou een aantal 3- en 4-sterren hotels geselecteerd, gevestigd in de buurt van het station en voorzien van alle comfort. Tijdens het boekingsproces kun je zelf aangeven welke hotel je wilt en de beschikbaarheid checken. 

Activiteit

Chocolade en Patisserie Tour:
Wandelend door Saint-Germain des Prés bezoek je acht stops om de lekkerste chocolade en macrons van Parijs te proeven. Zo proef je bij de eerste stop Debauve & Gallais de smaken die zelfs Marie Antoinette verleidde in de 18e eeuw. Tijdens deze drie uur leer je veel over de geschiedenis van de wijk en waarom juist hier de liefde voor chocolade zo is opgebloeid. De gids neemt je mee langs de historische monumenten van de Rive Gauche zoals de kerk Saint-Sulpice. Tijdens de tour ben je met een klein groepje mensen waardoor je lokale gids alle tijd en aandacht heeft om je rond te leiden door de wijk.

Deze activiteit kun je direct boeken bij: chocolate patisserie walking tour.

Treinreis en hotel:

Treinreis: je gaat vanuit Amsterdam CS op vrijdagochtend 8.15 uur met de trein naar Parijs Gare du Nord en je komt daar aan om 11.35 uur. Meteen klaar om de stad te verkennen! Vrijdag- en zaterdagnacht overnacht je in een door ons geselecteerd hotel in de stad. Op zondagmiddag vertrek je om 17.25 uur uit Parijs voor de terugreis naar Amsterdam. Je bent al om 20.44 weer in Amsterdam CS. Er zijn ook andere treinopties qua tijdstippen, je kunt altijd je voorkeur aangeven tijdens het boeken.

Hotel: we hebben voor jou een aantal 3- en 4-sterren hotels geselecteerd, gevestigd in de buurt van het station en voorzien van alle comfort. Tijdens het boekingsproces kun je zelf aangeven welke hotel je wilt en de beschikbaarheid checken.

Activiteit:

Chocolade en Patisserie Tour: wandelend door Saint-Germain des Prés bezoek je acht stops om de lekkerste chocolade en macrons van Parijs te proeven. Zo proef je bij de eerste stop Debauve & Gallais de smaken die zelfs Marie Antoinette verleidde in de 18e eeuw. Tijdens deze drie uur leer je veel over de geschiedenis van de wijk en waarom juist hier de liefde voor chocolade zo is opgebloeid. De gids neemt je mee langs de historische monumenten van de Rive Gauche zoals de kerk Saint-Sulpice. Tijdens de tour ben je met een klein groepje mensen waardoor je lokale gids alle tijd en aandacht heeft om je rond te leiden door de wijk.

Deze activiteit kun je direct boeken bij: chocolate patisserie walking tour.

 

Boek nu